Kunstzinnige coaching

De kunstzinnige coaching richt zich op de loopbaan en hoe jij daar als persoon in staat. 
Heb je last van stress? Ben je herstellende van burn-out? Heb je het gevoel dat je 'vastzit' of weet je niet goed wat je wil? Dan kun je terecht bij Re'zen voor een kunstzinnig coachend traject.
 
In de coaching gaan we o.a. op zoek naar jouw persoonlijke drijfveren, passies en idealen. Als coach kan ik je tevens helpen om meer of juist weer zicht te krijgen op uw unieke talenten en kwaliteiten. Ook de valkuilen en allergie├źn worden behandeld om een volledig en helder beeld te kunnen vormen.
Vanuit deze basis kan een stap gezet worden tot verandering en ontwikkeling, het maken van keuzes en gaan voor wat je werkelijk wilt.
 
De coaching kan uiteraard ook ingezet worden binnen bedrijven/organisaties. Hierbij kan het gaan om individuele- of groepsgbegeleiding.
 
 
Een kunstzinnig coachingstraject bestaat uit ten minste tien consulten. Afhankelijk van de begeleidingsvraag kan het traject verlengt worden. De eerste paar consulten vinden wekelijks plaats en bij de latere consulten zit er een langere tijd tussen (2-3 weken).
Een consult duurt 45-60 minuten, gedurende het traject zijn er verschillende evaluatiemomenten.
 
Kijk voor de praktische informatie bij 'kosten en vergoeding'.
Tevens kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.